Etuovi villilä

Myytävät asunnot Villilä, Tampere: 26 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Villilä, Tampere: 27 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 26 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Villilä, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Etuovi.com:issa on juuri nyt 27 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Villilä, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät rivitalot Villilä, Tampere: 3 kpl – Etuovi.com

Myytävät rivitalot Villilä, Tampere: 21 kpl – Etuovi.com

Suosikit talteen. Kun jokin asunto, idea tai yksityiskohta sykähdyttää, …

Etuovi.com:issa on juuri nyt 21 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot – Rivitalot alueella Villilä, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät asunnot Villilä, Sastamala: 1 kpl – Etuovi.com

Myytävät asunnot Villilä, Sastamala: 0 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 1 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Villilä, Sastamala. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Etuovi.com:issa on juuri nyt 0 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Villilä, Sastamala. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Villilänniemi 8, Villilä, Tampere – Rivitalo – Etuovi.com

Myydään Rivitalo, 3 huonetta – Tampere, Villilä, Villilänniemi 8 – Etuovi.com 20127950

Muutenkin Villilässä on niin kauniit lenkkimaisemat, että kyllä silmä lepää. Lähikauppa on melkein vieressä ja julkinen liikennekin sujuvaa.

Tutustu myytävään kohteeseen: Rivitalo, 3h, k, vh / khh, wc, ph, s, tk, ulkovar, terassi, 77 m², 219 000 € – Tampere, Villilä, Villilänniemi 8. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Myytävät Asunnot Villilä, Tampere: 27 kpl

Myytävät asunnot Villilä, Tampere-aluerajauksella löydät aina Oikotieltä. Juuri nyt vapaana 27 myytävää asuntoa – katso kuvat ja tarkemmat tiedot täältä!

Vuokra-asunnot Villilä: 1 kpl – Tampere – Vuokraovi.com

Katso vuokra-asunnot kaupunginosassa Villilä! … Nokiantie, Villilä, Tampere … Vuokraovi.comista ja Etuovi.comista löydät yli 75 000 ilmoitusta.

Tällaisen asunnon saa 200 000 eurolla – listalla neljä … – Iltalehti

Tällaisen asunnon saa 200 000 eurolla – listalla neljä eri kaupunkia

16.1.2017 — Villilästä on noin kahdeksan kilometrin matka Tampereen keskustorille. Asunto sijaitsee vuonna 2014 valmistuneessa talossa. ETUOVI.COM.

Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa tällä rahalla pääsee yleensä käsiksi kerros- tai rivitaloasuntoon.

Etuovi.com – Koti perheelle Tampereen Villilänniemen…

5 päivää sitten — Myydään Rivitalo 4 huonetta – Tampere Villilä Villilänniemi 10 – Etuovi.com 9976887. Rivitalo 3-4h, k, kph/s/wc, erill.wc, takkah, vh, 2xulkovar …

Keywords: etuovi villilä