Ikea bergsbo

BERGSBO Ovi, valkoinen, 50×229 cm – IKEA

BERGSBO Ovi + saranat, valkoinen, 50×229 cm Ilmeeltään modernissa saranallisessa ovessa on puuta muistuttava pinta, joka tekee huoneen tunnelmasta yhtä …

BERGSBO Ovi, valkoinen, 50×229 cm. Ilmeeltään modernissa saranallisessa ovessa on puuta muistuttava pinta, joka tekee huoneen tunnelmasta yhtä kutsuvan ja lämpimän kuin aito puu. Jos haluat yhtenäisen ilmeen, oven voi yhdistää tyyliltään samanlaiseen PAX-runkoon.

BERGSBO Ovi + saranat, valkoinen, 50×195 cm – IKEA

BERGSBO Ovi + saranat, valkoinen, 50×195 cm Ilmeeltään modernissa saranallisessa ovessa on puuta muistuttava pinta, joka tekee huoneen tunnelmasta yhtä kutsuvan ja lämpimän kuin aito puu. Jos haluat yhtenäisen ilmeen, oven voi yhdistää tyyliltään samanlaiseen PAX-runkoon.

PAX / BERGSBO Vaatekaappi, valkoinen/valkoinen … – IKEA

PAX / BERGSBO Vaatekaappi, valkoinen/valkoinen, 150x60x201 cm – IKEA

PAX / BERGSBO Vaatekaappi, valkoinen/valkoinen, 150x60x201 cm Yksinkertainen on kaunista. Tämä perusratkaisu auttaa alkuun, ja siinä on tilaa lisäsisusteille, jos haluat päivittää kaappia myöhemmin. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

BERGSBO Ovi + saranat, valkoinen, 50×229 cm – IKEA

BERGSBO Ovi + saranat, valkoinen, 50×229 cm Ilmeeltään modernissa saranallisessa ovessa on puuta muistuttava pinta, joka tekee huoneen tunnelmasta yhtä kutsuvan ja lämpimän kuin aito puu. Jos haluat yhtenäisen ilmeen, oven voi yhdistää tyyliltään samanlaiseen PAX-runkoon.

BERGSBO Ovi + saranat, mustanruskea, 50×229 cm – IKEA

BERGSBO Ovi + saranat, mustanruskea, 50×229 cm Ilmeeltään modernissa saranallisessa ovessa on puuta muistuttava pinta, joka tekee huoneen tunnelmasta yhtä kutsuvan ja lämpimän kuin aito puu. Jos haluat yhtenäisen ilmeen, oven voi yhdistää tyyliltään samanlaiseen PAX-runkoon.

PAX / BERGSBO Vaatekaappikokonaisuus, valkoinen …

PAX / BERGSBO Vaatekaappikokonaisuus, valkoinen/huurrelasi, 200x38x236 cm – IKEA

PAX / BERGSBO Vaatekaappikokonaisuus, valkoinen/huurrelasi, 200x38x236 cm Yksinkertainen on kaunista. Tämä perusratkaisu auttaa alkuun, ja siinä on tilaa lisäsisusteille, jos haluat päivittää kaappia myöhemmin. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

PAX / BERGSBO Vaatekaappi, valkoinen/valkoinen … – IKEA

PAX / BERGSBO Vaatekaappi, valkoinen/valkoinen, 150x60x236 cm – IKEA

PAX / BERGSBO Vaatekaappi, valkoinen/valkoinen, 150x60x236 cm Yksinkertainen on kaunista. Tämä perusratkaisu auttaa alkuun, ja siinä on tilaa lisäsisusteille, jos haluat päivittää kaappia myöhemmin. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

BERGSBO Ovi + saranat, huurrelasi/valkoinen, 50×229 cm

BERGSBO Ovi + saranat, huurrelasi/valkoinen, 50×229 cm – IKEA

BERGSBO Ovi + saranat, huurrelasi/valkoinen, 50×229 cm Ilmeeltään modernissa saranallisessa ovessa on puuta muistuttava pinta, joka tekee huoneen tunnelmasta yhtä kutsuvan ja lämpimän kuin aito puu. Jos haluat yhtenäisen ilmeen, oven voi yhdistää tyyliltään samanlaiseen PAX-runkoon.

BERGSBO Ovi, mustanruskea, 50×229 cm – IKEA

BERGSBO Ovi, mustanruskea, 50×229 cm. Ilmeeltään modernissa saranallisessa ovessa on puuta muistuttava pinta, joka tekee huoneen tunnelmasta yhtä kutsuvan ja lämpimän kuin aito puu. Jos haluat yhtenäisen ilmeen, oven voi yhdistää tyyliltään samanlaiseen PAX-runkoon.

Keywords: ikea bergsbo