Ikea björksnäs

BJÖRKSNÄS-sarja – IKEA

BJÖRKSNÄS-sarja – IKEA

BJÖRKSNÄS-sarjan puiset kalusteet ovat tyylikkäitä ja kauniita. Katso koko valikoima ja tule ostoksille tavarataloon tai verkkokauppaan.

BJÖRKSNÄS Lipasto, 5 laatikkoa, koivu, 90×90 cm – IKEA

BJÖRKSNÄS Lipasto, 5 laatikkoa, koivu, 90×90 cm. BJÖRKSNÄS-malliston juuret ovat syvällä pohjoismaisessa käsityöperinteessä. Klassiset kalusteet on tehty luonnonmateriaaleista ja niissä on kauniit yksityiskohdat ja sellaiset mittasuhteet, että ne toimivat monissa kodin huoneissa.

BJÖRKSNÄS Sivupöytä, koivu, 48×38 cm – IKEA

BJÖRKSNÄS Sivupöytä, koivu, 48×38 cm. BJÖRKSNÄS-malliston juuret ovat syvällä pohjoismaisessa käsityöperinteessä. Klassiset kalusteet on tehty luonnonmateriaaleista ja niissä on kauniit yksityiskohdat ja sellaiset mittasuhteet, että ne toimivat monissa kodin huoneissa.

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, 160×200 cm – IKEA

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, 160×200 cm Luonnonmateriaalit, kuten koivu ja nahka, ja taidokkaat yksityiskohdat antavat sängynrungolle tyylikkään, keveän ilmeen. Sängynrunko on osa BJÖRKSNÄS-sarjaa, joka pohjautuu skandinaavisiin käsityöperinteisiin.

BJÖRKSNÄS serie – IKEA

BJÖRKSNÄS serie – IKEA

BJÖRKSNÄS serie

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, 180×200 cm – IKEA

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, 180×200 cm Luonnonmateriaalit, kuten koivu ja nahka, ja taidokkaat yksityiskohdat antavat sängynrungolle tyylikkään, keveän ilmeen. Sängynrunko on osa BJÖRKSNÄS-sarjaa, joka pohjautuu skandinaavisiin käsityöperinteisiin.

BJÖRKSNÄS series – IKEA

BJÖRKSNÄS series – IKEA

BJÖRKSNÄS series

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, Lönset, 160×200 cm

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, Lönset, 160×200 cm – IKEA

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, Lönset, 160×200 cm. Luonnonmateriaalit, kuten koivu ja nahka, ja taidokkaat yksityiskohdat antavat sängynrungolle tyylikkään, keveän ilmeen. Sängynrunko on osa BJÖRKSNÄS-sarjaa, joka pohjautuu skandinaavisiin käsityöperinteisiin.

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, 160×200 cm – IKEA

BJÖRKSNÄS Sängynrunko, koivu, 160×200 cm BJÖRKSNÄS-malliston juuret ovat syvällä pohjoismaisessa käsityöperinteessä. Klassiset kalusteet on tehty luonnonmateriaaleista ja niissä on kauniit yksityiskohdat ja sellaiset mittasuhteet, että ne toimivat monissa kodin huoneissa.

Keywords: ikea björksnäs, ikea björksnäs vitriini, björknäs ikea, björksnäs ikea