Ikea hyllylevy

Hyllylevyt & hyllytasot – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Hyllylevyt & hyllytasot – Tilaa myös verkkokaupasta – IKEA

Hyllylevyt ja hyllytasot ovat erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat kauniin ja toimivan säilytyskokonaisuuden seinällesi. Katso hyllylevyt!

KOMPLEMENT Hyllylevy, valkoinen, 50×58 cm – IKEA

Saatavana eri leveyksiä ja syvyyksiä. Suositeltu enimmäispaino koskee tilannetta, jossa kuormitus on jakautunut pinnalle tasaisesti. Hyllynkannattimet mukana.

KOMPLEMENT Hyllylevy, valkoinen, 50×58 cm. Sijoita säädettävä hylly PAX-vaatekaappiin sinne, missä sille on eniten käyttöä. Valitse yksi tai useampi ja täydennä SKUBB- laatikoilla, jotta hylly pysyy siistinä ja tavarat järjestyksessä.

UTRUSTA Hyllylevy, valkoinen, 60×60 cm – IKEA

Oletko keräilijäluonne? Näiden kestävien melamiinihyllylevyjen avulla voit sisustaa kaapin haluamallasi tavalla ja säilyttää siellä lempiesineitäsi. Hyllylevyt …

UTRUSTA Hyllylevy, valkoinen, 60×60 cm. Oletko keräilijäluonne? Näiden kestävien melamiinihyllylevyjen avulla voit sisustaa kaapin haluamallasi tavalla ja säilyttää siellä lempiesineitäsi. Hyllylevyt ovat paksuja, joten ne kestävät suurtakin kuormitusta.

BESTÅ Hyllylevy, valkoinen, 56×36 cm – IKEA

Erikseen myytävät hyllylevyt helpottavat juuri sinulle sopivan säilytyskokonaisuuden luomista. Sinä tiedät parhaiten, kuinka monta hyllylevyä tarvitset ja …

BESTÅ Hyllylevy, valkoinen, 56×36 cm. Siirrettävä hyllylevy. Hyllyvälejä voi säätää tarpeen mukaan.

BERGSHULT Hyllylevy, ruskeanmusta, 120×20 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllylevy, ruskeanmusta, 120×20 cm Tästä mustanruskeasta hyllylevystä saa nopeasti kätevän seinähyllyn, ja voit valita, kumman reunan haluat …

BERGSHULT Hyllylevy, ruskeanmusta, 120×20 cm Tästä mustanruskeasta hyllylevystä saa nopeasti kätevän seinähyllyn, ja voit valita, kumman reunan haluat näkyviin. Toinen on sileä ja toinen viistetty.

UTRUSTA Hyllylevy, valkoinen, 80×37 cm – IKEA

UTRUSTA Hyllylevy, valkoinen, 80×37 cm. Oletko keräilijäluonne? Näiden kestävien melamiinihyllylevyjen avulla voit sisustaa kaapin haluamallasi tavalla ja …

UTRUSTA Hyllylevy, valkoinen, 80×37 cm. Oletko keräilijäluonne? Näiden kestävien melamiinihyllylevyjen avulla voit sisustaa kaapin haluamallasi tavalla ja säilyttää siellä lempiesineitäsi. Hyllylevyt ovat paksuja, joten ne kestävät suurtakin kuormitusta.

BERGSHULT Hyllylevy, valkoinen, 80×30 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllylevy, valkoinen, 80×30 cm. Hyllylevyn on pitkän sivun toinen reuna on viistetty ja toinen sileä. Voit itse valita, kumpi jää näkyviin.

BERGSHULT Hyllylevy, valkoinen, 120×30 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllylevy, valkoinen, 120×30 cm. Hyllylevyn on pitkän sivun toinen reuna on viistetty ja toinen sileä. Voit itse valita, kumpi jää näkyviin.

KLEPPSTAD Hyllylevy, valkoinen, 76×50 cm – IKEA

KLEPPSTAD Hyllylevy, valkoinen – IKEA

KLEPPSTAD Hyllylevy, valkoinen. Miten säilytystilasta saa kaiken mahdollisen hyödyn? Lisää yksi tai kaksi hyllyä ja järjestä vaatteet, laukut ja muut …

KLEPPSTAD Hyllylevy, valkoinen. Miten säilytystilasta saa kaiken mahdollisen hyödyn? Lisää yksi tai kaksi hyllyä ja järjestä vaatteet, laukut ja muut henkilökohtaiset tavarat entistä tehokkaammin.

Keywords: ikea hyllylevy, ikea hyllytaso, hyllylevy ikea, hyllylevyt ikea, ikea kaapin hyllylevyt, ikea hyllylevyt, hyllytaso ikea, ikea levyhylly