Ikea kello

Kellot & sisustuskellot – Laaja valikoima kelloja – IKEA

Kellot & sisustuskellot – Laaja valikoima kelloja – IKEA

Kellot, kuten sisustuskello ja digitaalinen kello pitävät sinut ajassa tyylikkäästi. Löydä sopiva kello seinälle, kuten hiljainen kello. Katso kellot!

Seinäkellot ja pöytäkellot – IKEA

Seinäkellot ja pöytäkellot – Tyylikkäät seinäkellot – IKEA

Meillä on laaja valikoima kelloja klassisista hauskoihin malleihin, ja paljon eri kokoja. Käytä aikaa löytääksesi makuusi ja tilaasi sopivan vaihtoehdon.

Seinäkello ja pöytäkello -valikoima on laaja. Iso seinäkello, moderni seinäkello vai kenties digitaalinen pöytäkello? Katso kaikki IKEA-seinäkellot ja tilaa heti!

BRAVUR Seinäkello, musta – IKEA

BRAVUR Seinäkello, musta. 44,99 …

BRAVUR Seinäkello, musta Kello, joka ei tikitä. Hiljaisen mekanismin ansiosta voit rentoutua ja nukkua ilman häiritseviä taustaääniä. Kvartsikoneiston ansiosta kello pysyy tarkasti ajassa. Kvartsikoneiston ansiosta kello ei tikitä häiritsevästi.

UNDERHÅLLA Puinen kello kellonaikojen opettel … – IKEA

UNDERHÅLLA Puinen kello kellonaikojen opettel., monivärinen, 25 cm – IKEA

Kellon avulla on helppo oppia kellonaikojen lisäksi myös värejä ja numeroita. Värikkäillä palikoilla rakentamalla lapsi oppii ymmärtämään muotojen ja tasapainon …

UNDERHÅLLA Puinen kello kellonaikojen opettel., monivärinen, 25 cm Selkeästi merkityn kellotaulun avulla lapsi voi opetella tuntemaan kellon. Sen avulla on myös helppo ymmärtää, miten esimerkiksi kello 9 on myös kello 21. Pienten sormien on helppo siirrellä kellon viisareita.

OBEGRÄNSAD Kello, USB musta – IKEA

Kelloa käytetään mukana tulevalla USB-kaapelilla, joka kytketään pistorasiaan USB-portin sisältävän laitteen tai USB-virtasovittimen kautta (myydään erikseen).

OBEGRÄNSAD Kello, USB musta OBEGRÄNSAD-kello tekee työnsä, mutta joskus on mukava keskittyä, antaa luovuuden virrata ja irrottautua ajasta ja avaruudesta. Upea muotoilu on luotu yhteistyössä Swedish House Mafian kanssa. Voidaan ripustaa seinälle tai asettaa tasolle käytettävissä olevan tilan mukaan.

Herätyskellot ja digitaalinen herätyskello netistä – IKEA

Herätyskellot ja digitaalinen herätyskello netistä – IKEA

Herätyskelloissamme saattaa olla myös muita hauskoja ominaisuuksia, kuten sarastusvalo, lämpötilanäyttö, bluetooth-kaiutin tai kelloradio, Tutustu valikoimiimme …

Perinteinen herätyskello vai digitaalinen herätyskello? Herätyskello on tarpeellinen varuste kaikille meille, jotka emme herää automaattisesti aikaisin.

TJALLA Seinäkello, 28 cm – IKEA

Yksinkertainen seinäkello, joka hoitaa hommansa. Selkeälinjainen muoto sopii useimmille seinille. Voit myös hankkia useamman kellon, jotta pysyt perillä, …

TJALLA Seinäkello, 28 cm Yksinkertainen seinäkello, joka hoitaa hommansa. Selkeälinjainen muoto sopii useimmille seinille. Voit myös hankkia useamman kellon, jotta pysyt perillä, mikä aika eri puolilla mailmaa asuvien ystävien luona on. Kvartsikoneiston ansiosta kello pysyy tarkasti ajassa.

BRAVUR Seinäkello, pienjännite/musta – IKEA

BRAVUR Seinäkello, pienjännite/musta Kello, joka ei tikitä. Hiljaisen mekanismin ansiosta voit rentoutua ja nukkua ilman häiritseviä taustaääniä.

BRAVUR Seinäkello, pienjännite/musta Kello, joka ei tikitä. Hiljaisen mekanismin ansiosta voit rentoutua ja nukkua ilman häiritseviä taustaääniä. Kvartsikoneiston ansiosta kello pysyy tarkasti ajassa. Kvartsikoneiston ansiosta kello ei tikitä häiritsevästi.

Koko Suomi, Tori.fi

Lasten kirjoja 1 euro/kpl (Espoo). Lelut ja pelit, Uusimaa, Myydään 1 € ; Ikean Kupong-herätyskello. Kellot ja korut, Pohjois-Karjala, Myydään 1 € ; Ikea kello – …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 16ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea kello, ikea kellot, kello ikea, ikea kaappikello