Ikea kierrätysastia

Jäteastiat & kierrätysastiat roskille ja lajitteluun – IKEA

Jäteastiat & kierrätysastiat roskille ja lajitteluun – IKEA

Roskakorit & pussit. Jäte- & kierrätysastiat Roska- & paperikorit Kylpyhuoneen roska-astiat IKEA-kassit & muut kassit …

Jäteastia, roska-astia ja biojäteastia on säilytyspaikka pienille ja isoille roskille. Meiltä myös jätteiden lajitteluun sopivat jäteastiat ja kierrätysastiat. Tutustu malleihin!

Jätesangot & jäteastiat keittiöön – Paljon vaihtoehtoja – IKEA

Jätesangot & jäteastiat keittiöön – Paljon vaihtoehtoja – IKEA

Jätesangot, kuten roskisvaunu tekevät roskien lajittelusta vaivatonta. Meiltä löydät jäteastiat keittiöön. Katso tuotteet ja tee ostoksia!

SORTERA Kannellinen jäteastia, valkoinen, 37 l – IKEA

SORTERA Kannellinen jäteastia, valkoinen, 37 l. Taittuvan kannen ansiosta sisältöön on helppo päästä käsiksi myös laatikoiden ollessa pinottuina.

Jätteiden lajittelu osana sujuvaa arkea – IKEA

Jätteiden lajittelu osana sujuvaa arkea – IKEA

Jätteiden lajittelu on meidän jokaisen tehtävä. Tuotteillamme teet päivittäisestä jätteiden lajittelusta helppoa ja vaivatonta. Tutustu laajaan valikoimaan!

Roskakorit, paperikorit & pussit – IKEA

Roskakorit, paperikorit & pussit – IKEA

Roskakorit, paperikorit ja roskasäiliöt jokaiseen kotiin. Kierrätätkö tai kaipaatko paperikoreja kotitoimistoosi? Selaa valikoimaamme ja tilaa roskakorit verkkokaupasta.

FILUR Kannellinen astia, valkoinen, 42 l – IKEA

FILUR Kannellinen astia, valkoinen, 42 l. Pyöristetyt kulmat helpottavat puhdistamista.

HÅLLBAR Kannellinen säiliö, vaaleanharmaa, 10 l – IKEA

HÅLLBAR Kannellinen säiliö, vaaleanharmaa, 10 l Kiinnostaako sinua, miten jätteitä voidaan käyttää uusien tuotteiden raaka-aineena? HÅLLBAR-sarjan avulla voit lajitella jätteet omiin astioihinsa – se on pieni teko ja jätteiden ensimmäinen askel kohti uutta elämää.

SORTERA Kannellinen jäteastia, valkoinen, 60 l – IKEA

SORTERA Kannellinen jäteastia, valkoinen, 60 l Tässä kestävässä muovisessa jäteastiassa on taittuva kansi, jonka ansiosta sisältöön on helppo päästä käsiksi myös astioiden ollessa pinottuina. Voit luoda useasta jäteastiasta kätevän lajittelupisteen jätteille tai esimerkiksi pyykeille.

Roskakori on käytännöllinen ja hyödyllinen – IKEA

Roskakori on käytännöllinen ja hyödyllinen – IKEA

Roskakori säilöö roskat ja tekee sen tyylikkäästi. Valikoimamme persoonalliset roskakorit ja paperiroskis voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen. Katso!

Keywords: ikea kierrätysastia, ikea roskikset, ikea roska astia, ikea jäteastia, ikea jäteastiat, ikea kierrätysastiat, ikea roska-astia, ikea lajittelu, lajitteluastia ikea, ikea jätteiden lajittelu, jäteastia ikea, kierrätysastia ikea, kierrätysastiat ikea

E-mail: mail@tobiasehlig.dk