Ikea matkalaukku

Matkalaukut & lentolaukut – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

Matkalaukut & lentolaukut – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

Matkalaukku tai viikonloppulaukku mukaan ja matkaan! Laaja valikoima laadukkaita ja edullisia matkalaukkuja ja lentolaukkuja. Tilaa lentolaukku netistä.

Laukut – Laaja valikoima laukkuja – Tilaa verkosta – IKEA

Laukut – Laaja valikoima laukkuja – Tilaa verkosta – IKEA

Laukku matkalle, retkelle tai kenties kauppaan. Löydä juuri sinun tarpeeseesi sopiva laukut, käsimatkatavarat ja tarpeelliset tarvikkeet. Tutustu!

VÄRLDENS Lentolaukku, pyörällinen, musta, 34x20x54 …

VÄRLDENS Lentolaukku, pyörällinen, musta, 34x20x54 cm/30 l – IKEA

Laukunjärjestäjät jokaiseen tarpeeseen. Pidä matkatavarasi puhtaina. Kukapa meistä ei olisi palannut rantalomalta matkalaukun jokainen nurkka täynnä hiekkaa?

VÄRLDENS Lentolaukku, pyörällinen, musta, 34x20x54 cm/30 l Lentolaukussa on tilaa kaikelle matkalla tarvittavalle passista tietokoneeseen, vaatteisiin ja kenkiin. Teleskooppikahva ja neljä kestävää pyörää tekevät siitä kätevän kuljettaa. Teleskooppikahvan saa kahteen eri asentoon.

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 75×45 cm/55 l

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 75×45 cm/55 l – IKEA

Matkustaminen on helpompaa ja mukavampaa fiksujen matkatarvikkeidemme ansiosta. Sateenvarjo, meikkipussit ja toilettilaukut, matkalaukut ja laukkujen …

RÄCKLA Kokoon taitettava laukku, musta, 75×45 cm/55 l Mainiosti matkaseuralaiseksi sopiva, tilava kassi on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä kierrätyspolyesteristä. Sitä on helppo kantaa kädessä, ja sen saa myös kiinnitettyä matkalaukkuun. Mukana tulee pikkutavaroille tarkoitettu säilytyspussi.

Laukunjärjestäjä ja laukun organisoija mukana matkassa – IKEA

Laukunjärjestäjä ja laukun organisoija mukana matkassa – IKEA

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 140 ilmoitusta alueella Koko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Laukunjärjestäjän avulla pikkutavarat kulkevat mukana vaivattomasti. Kaikki mitä tarvitset, hyvässä järjestyksessä ja aina valmiina mukaan pakattavaksi.Katso laukunjärjestäjät ja käsilaukun organisoijat!

Matkustustarvikkeet – Toilettilaukku, sateenvarjo yms. – IKEA

Matkustustarvikkeet – Toilettilaukku, sateenvarjo yms. – IKEA

Voit täydentää kannet pakkaus- ja lukitse UPTEKKA. Tunnisteet. matkalaukut, Matkalaukut ja reput, Travel pyörillä, taupe, IKEA FAMILY -tuotteet, UPTEKKA …

Sateenvarjo, toilettilaukku, meikkipussi – siinäpä muutamat reissaajan tärkeät matkustustarvikkeet. Katso kaikki matkatarvikkeet ja tilaa netistä!

Finnair lentolaukku – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

IKEA UPPTÄCKA-matkalaukku menestyi hienosti uuden Kuluttaja-lehden testissä ja peittosi monta selvästi kallimpaa laukkua. (Kuva: Laura Oja) …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 148ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

UPTEKKA Matkalaukku pyörillä (802.159.16) – IKEA Fans Club

IKEA – Haluatko matkustaa tyylillä? IKEA… – Facebook

Keywords: ikea matkalaukku