Ikea nattduksbord

Sängbord & nattduksbord – Vägghängt eller på ben – IKEA

Sängbord & nattduksbord – Vägghängt eller på ben – IKEA

Oavsett om du gillar en traditionell eller modern, djärv eller minimalistisk stil, så kan du på IKEA hitta ett nattduksbord som matchar din säng. Sängskåp. Ett …

Med ett sängbord har du allt du behöver inom räckhåll när du ligger i sängen. Se alla våra nattduksbord här.

Ett sängbord som aldrig lämnar din sida – IKEA

Häng en av de här sängfickorna på någon av våra barnsängar och våningssängar så får du lättåtkomlig och lättinstallerad förvaring vid sängkanten.

Det här enkla sängbordet är lika stabilt som det ser ut och ger dig gott om plats för böcker, glasögon, väckarklockor eller smartphoneladdare – det finns gott om plats för att dölja och dra sladdar på baksidan. SONGESAND är snygg och kompakt och har ett enkelt formgivet uttryck som ger ditt sovrum en elegant enkelhet. Enkelt att montera och passar perfekt till en vit garderob eller andra möbler. Du kan placera gångjärnen till såväl vänster som höger, så att du kan välja hur dörren ska öppnas. Hyllan ovanför är också praktisk för tidningar, böcker och andra mindre saker som du behöver nära till hands.

Ett smart nattduksbord – IKEA

Häng en av de här sängfickorna på någon av våra barnsängar och våningssängar så får du lättåtkomlig och lättinstallerad förvaring vid sängkanten. Det är så praktiskt att du kanske vill ha det på din egen säng också.

HEMNES Avlastningsbord, vitbets, 46×35 cm – IKEA

HEMNES Avlastningsbord, vitbets, 46×35 cm. Tillverkad av massivt trä från hållbara skogsbruk, precis som alla andra möbler i serien HEMNES.

IDANÄS Avlastningsbord, vit, 47×40 cm – IKEA

IDANÄS Avlastningsbord, vit, 47×40 cm Serien IDANÄS har en tidlös design med moderna funktioner. Sängbordet med öppen och dold förvaring har ett hål på baksidan för sladdar och matchar perfekt med sängstommen IDANÄS. Kontakten till grenuttaget för du ut på baksidan.

BRIMNES Avlastningsbord, vit, 39×41 cm – IKEA

BRIMNES Avlastningsbord, vit, 39×41 cm. Perfekt om du vill sova utan att bli störd av obehagligt ljus.

EKET Väggskåp med 2 lådor, mörkgrå, 35x35x35 cm – IKEA

EKET Väggskåp med 2 lådor, mörkgrå – IKEA

EKET Väggskåp med 2 lådor, mörkgrå. Detta smarta lilla skåp är alltid redo att hjälpa till, oavsett om det gäller förvaring, skapa ordning eller att tömma fickorna. Lådorna öppnas med ett lätt tryck så att du kan stuva undan dina saker.

VIKHAMMER Avlastningsbord, svart, 40×39 cm – IKEA

VIKHAMMER Avlastningsbord, svart, 40×39 cm. Om en bra bok har hållit dig vaken kan du lägga undan den i en av de mjukstängande lådorna – tyst och stilla och utan att väcka någon annan.

Rullvagn, sängbord och serveringsbricka – allt i ett – IKEA

En möbel för tre olika situationer, beroende på vad du behöver. LUBBAN rullvagn med förvaring passar in var du än placerar den i ditt hem. Du kan förvara tidningar i den nedre korgen och ställa en vacker blombukett i en pastellfärgad vas överst, nära din bekväma soffa i vardagsrummet. Du kan också använda den i sovrummet som ett sängbord med en bordsklocka SNOFSA. Den neutrala rottingfärgen matchar det mjuka påslakansetet NATTJASMIN av lyocell och bomull från mer hållbara källor. Varför inte använda vagnen som serveringsbricka en helgmorgon för en härlig frukost i sängen?

Keywords: ikea nattduksbord