Ikea patja 160×200

Patjat 160×200 – Osta myös verkkokaupasta – IKEA

Patjat 160×200 – Osta myös verkkokaupasta – IKEA

Osta mukava 160×200 cm patja IKEA-tavaratalosta tai verkosta.

Osta mukava 160×200 cm patja IKEA-tavaratalosta tai verkosta. Valitse useista edullisista tuotteista ja korkealaatuisista materiaaleista. Tutustu.

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Paras patja, parhaat unet. Löydä meiltä patjat, vieraspatja sekä varapatja. Laaja valikoima ja 90 päivää aikaa testata patjaa. Tilaa patjat netistä!

Joustinpatjat tuovat hyvän unen – IKEA

Joustinpatja – Joustinpatjat tuovat hyvän unen – IKEA

Joustinpatja on suunniteltu myötäilemään täydellisesti kehoasi ja jakamaan …

Joustinpatja myötäilee kehoa ja antaa täydellisen tuen, jotta voit nauttia jokaisesta yöstäsi rauhallisesti. Tutustu joustinpatjojen valikoimaamme!

TALGJE Sijauspatja, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

TALGJE Sijauspatja, valkoinen, 160×200 cm. Sijauspatjamme tekevät sängystä terveellisemmän ja mukavamman. Ne on helppo viedä tuulettumaan, ja ne pidentävät …

TALGJE Sijauspatja, valkoinen, 160×200 cm. Sijauspatjamme tekevät sängystä terveellisemmän ja mukavamman. Ne on helppo viedä tuulettumaan, ja ne pidentävät patjan käyttöikää.

Sängyt & patjat – IKEA

Laadukkaat sängyt & laadukkaat patjat – IKEA

Sängyn patjat ovat tärkeä valita huolella. Siksi valikoimamme edulliset patjat ovat todella korkealaatuisia. Paljon eri kokoja ja tyylejä. Tutustu!

VÅGSTRANDA Pussijousitettu patja, puolikiinteä … – IKEA

VÅGSTRANDA Pussijousitettu patja, puolikiinteä/vaaleansininen, 160×200 cm – IKEA

VÅGSTRANDA Pussijousitettu patja, puolikiinteä/vaaleansininen, 160×200 cm Puolikiinteä 28 cm korkea innovatiivinen kaksikerroksinen jousipatja.

VÅGSTRANDA Pussijousitettu patja, puolikiinteä/vaaleansininen, 160×200 cm Puolikiinteä 28 cm korkea innovatiivinen kaksikerroksinen jousipatja. Saat erinomaista mukavuutta ja täydellistä tukea kehoosi mukautuvilta vyöhykkeiltä. Paksu vaahtomuovikerros parantaa tuntumaa.

TUDDAL Sijauspatja, valkoinen, 160×200 cm – IKEA

TUDDAL Sijauspatja, valkoinen, 160×200 cm. Sijauspatjamme tekevät sängystä terveellisemmän ja mukavamman. Ne on helppo viedä tuulettumaan, ja ne pidentävät …

TUDDAL Sijauspatja, valkoinen, 160×200 cm. Sijauspatjamme tekevät sängystä terveellisemmän ja mukavamman. Ne on helppo viedä tuulettumaan, ja ne pidentävät patjan käyttöikää.

Puolikiinteä patja – Mukavat puolikiinteät patjat – IKEA

Puolikiinteä patja – Mukavat puolikiinteät patjat – IKEA

Puolikiinteä patja on hyvä valinta mukavuuden ja vartaloa tukevien …

Puolikiinteä patja on hyvä valinta mukavuuden ja vartaloa tukevien ominaisuuksien ansiosta. Katso eri materiaaleista valmistetut puolikiinteät patjat.

Mukautuvat vaahtomuovipatjat – IKEA

Vaahtomuovipatja – Mukautuvat vaahtomuovipatjat – IKEA

Vaahtomuovipatja antaa sinulle hyvät yöunet. Patja tukee kehoasi tasaisesti …

Vaahtomuovipatja tuo hyvät unet pehmeyden ja kimmoisuuden ansiosta. Vaahtomuovipatjat ovat kiinteitä tai pehmeitä. Myös memory foam älyvaahtopatjat.

Keywords: ikea patja 160×200