Ikea poljinroskis

Kylpyhuoneen roskakorit – Poljinroskis ja roskikset – IKEA

Kylpyhuoneen roskakorit – Poljinroskis ja roskikset – IKEA

Kapea poljinroskis. Hyllyt ja säilytys, Uusimaa, Myydään 5 € 29 tam 18:30 … Ikea MJÖSA roskakori, 12 L. Hyllyt ja säilytys, Varsinais-Suomi, Myydään

Kylpyhuoneen roska-astia, kuten poljinroskis on tarpeellinen monessa kylpyhuoneessa. Katso kaikki kylpyhuoneen roskakorit ja roskikset. Tilaa kylpyhuoneen roskakorit kätevästi verkkokaupasta!

Roskakori on käytännöllinen ja hyödyllinen – IKEA

Roskakori on käytännöllinen ja hyödyllinen – IKEA

Roskakori säilöö roskat ja tekee sen tyylikkäästi. Valikoimamme persoonalliset roskakorit ja paperiroskis voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen. Katso!

MJÖSA Roskakori, tummanharmaa, 30 l – IKEA

MJÖSA Roskakori, tummanharmaa, 30 l. Pehmeästi sulkeutuvat saranat pienentävät sormien väliin jäämisen riskiä kantta suljettaessa. Helppo tyhjentää ja puhdistaa irrotettavan sisäsangon ansiosta.

Jäteastiat & kierrätysastiat roskille ja lajitteluun – IKEA

Jäteastiat & kierrätysastiat roskille ja lajitteluun – IKEA

Jäteastia, roska-astia ja biojäteastia on säilytyspaikka pienille ja isoille roskille. Meiltä myös jätteiden lajitteluun sopivat jäteastiat ja kierrätysastiat. Tutustu malleihin!

SNÖRPA Roskakori, ruostumaton teräs, 12 l – IKEA

SNÖRPA Roskakori, ruostumaton teräs, 12 l Tämä selkeälinjainen poljinroskakori sopii hyvin niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin, ja sitä on helppo siirrellä kädensijan ansiosta. Saatavana myös pienemmässä koossa – oivallinen ratkaisu, kun haluat lajitella jätteet yhteensopiviin roskakoreihin.

EKOLN Roskakori, tummanharmaa, 3 l – IKEA

EKOLN Roskakori, tummanharmaa, 3 l Siistit ja pehmeän kaarevat muodot antavat kylpyhuoneelle uuden ja raikkaan ilmeen. Luo yhtenäinen tyyli käyttämällä lisäksi muita EKOLN-sarjan tarvikkeita. Joskus pienillä muutoksilla on suuri vaikutus. Pehmeästi sulkeutuva kansi on hiljainen.

SNÖRPA Roskakori, ruostumaton teräs, 5 l – IKEA

SNÖRPA Roskakori, ruostumaton teräs, 5 l Tämä pienempi poljinroskakori on mainio valinta, kun haluat tyhjentää roskakorin usein tai kun tilaa on vähän. Takaosan kädensijan ansiosta roskakoria on helppo nostaa ja liikuttaa tarvittaessa. Saatavana myös suuremmassa koossa.

SNÄPP Roskakori, valkoinen, 5 l – IKEA

SNÄPP Roskakori, valkoinen, 5 l. Helppo siirtää takana olevan kädensijan ansiosta. Jos laitat muovipussin reunat sisäsäiliön kädensijaan, muovipussi ei näy, kun poljinsanko suljetaan.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 167ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: ikea poljinroskis