Ikea puutarhapöytä

Puutarhapöydät – IKEA

Puutarhapöytä, terassipöytä & parvekepöytä – IKEA

IKEA-valikoimaan kuuluu taitettavat ja jatkettavat puutarhapöydät, jotka sopivat myös pienelle parvekkeelle. Löydä täydellisen mukava puutarhapöytä, …

Puutarhapöytä ja terassipöytä takaavat parhaan mahdollisen ruokailun ulkona. Olipa valintasi puutarhapöytä tai parvekepöytä, löydät varmasti omanlaisesi.

Terassi- & parvekepöydät – Ruokapöydät ulkokäyttöön

Terassi- & parvekepöydät – Ruokapöydät ulkokäyttöön – IKEA

TORPARÖ Pöytä, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen/kokoontaitettava, 70×42 cm … TÄRNÖ Ulkokalustesetti (pöytä/2 tuolia), musta/vaaleanruskeaksi petsattu …

Terassipöytä on ulkopöytä, joka sopii puutarhaan ja parvekepöytä parvekkeelle. Pyöreä terassipöytä ja monet muut ulkopöydät, nekin löydät meiltä. Katso!

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi …

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi petsattu, 100×54 cm – IKEA

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi petsattu, 100×54 cm Näppärä pöytä, joka on helppo sijoittaa myös pieneen tilaan. Klassinen ilme korostaa parvekkeen tai terassin sisustusta. Pöytä on myös taitettava, joten se on helppo laittaa varastoon ulkokauden päätteeksi.

Puutarhakalusteet, terassikalusteet & parvekekalusteet – IKEA

Puutarhakalusteet, terassikalusteet & parvekekalusteet – IKEA

Puutarhakalusteet, parvekekalusteet ja terassikalusteet tarjoavat monia tyylejä, kokoja ja materiaaleja. Löydä mm. rottinkikalusteet ulos. Tule ostoksille!

Terassikalustesetti & puutarhakalustesetit ulos – IKEA

Terassikalustesetti & puutarhakalustesetit ulos – IKEA

Terassikalustesetti ja parvekekalustesetti sopivat koonsa puolesta niin terassille kuin parvekkeelle, miksei myös puutarhaan omenapuun alle. Osta tästä!

HATTHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, eukalyptus/valkoinen …

HATTHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, eukalyptus/valkoinen, 75x75x74 cm – IKEA

HATTHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, eukalyptus/valkoinen, 75x75x74 cm Massiivipuu on kulutusta kestävä luonnonmateriaali.

Sohvapöydät & apupöydät ulkokäyttöön – IKEA

Apupöydät ulos – Sohvapöydät & sivupöydät ulos – IKEA

Apupöytä ulos on ratkaisu, kun tarvitset laskutilaa esim. sohvan viereen. Sohvapöytä ulos ja sivupöytä ulos sopivat pieniin tiloihin. Tule ostoksille!

ASKHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, kokoontaitettava … – IKEA

ASKHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, kokoontaitettava harmaanruskea vaaleanruskea harmaanruskeaksi petsattu vaaleanruskeaksi petsattu, 60×62 cm – IKEA

ASKHOLMEN Pöytä, ulkokäyttöön, kokoontaitettava harmaanruskea vaaleanruskea harmaanruskeaksi petsattu vaaleanruskeaksi petsattu, 60×62 cm. Pieni kokoontaitettava puutarhapöytä, joka sopii syömiseen tai kahvihetkeen esimerkiksi parvekkeella tai puutarhassa. Valmistettu kestävästä ja valmiiksi petsatusta massiivipuusta, joten ylläpitotoimenpiteisiin ei tarvitse ryhtyä aivan heti.

SUNDSÖ Pöytä, ulkokäyttöön, vihreä, 65 cm – IKEA

SUNDSÖ Pöytä, ulkokäyttöön, vihreä, 65 cm Tämä tuote sopii täydellisesti parvekkeelle tai muihin pieniin tiloihin, sillä sen voi taittaa helposti kokoon. Tuote on valmiiksi koottu – ja se soveltuu myös yrityskäyttöön. Pöytä myydään valmiiksi koottuna, joten voit ottaa sen heti käyttöön.

Keywords: ikea puutarhapöytä, ikea terassipöytä, puutarhapöytä ikea, pöytäpuutarha ikea, pyöreä puutarhapöytä ikea