Ikea pyykkiteline

Kuivausteline & pyykinkuivausteline vaatteille – IKEA

Kuivausteline & pyykinkuivausteline vaatteille – IKEA

Pyykinkuivausteline täydentää pyykkipäivän. Löydä valikoimastamme haluamasi kuivausteline, myös puinen pyykkiteline. Katso koko valikoima IKEA.fi.

BORSTAD Kuivausteline, 64x40x105 cm – IKEA

BORSTAD Kuivausteline – IKEA

Massiivipuu on yksi suosikkimateriaaleistamme ja osa pohjoismaista …

BORSTAD Kuivausteline. Kuin suoraan kesämökiltä – käsittelemättömästä puusta valmistettu kuivausteline, joka vain kaunistuu ajan mittaan. Koska tangot ovat paksuja, vaatteisiin ei tule kuivuessa teräviä taitteita.

MULIG Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen – IKEA

MULIG Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen. 29,99 …

MULIG Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen Tässä kuivaustelineessä on kaksi levitettävää siipeä, jotka luovat runsaasti tilaa pyykille sekä neljä koukkua pikkupyykin ripustamiseen. Kestävää kuivaustelinettä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Sekä sisä- että ulkokäyttöön.

MULIG Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen – IKEA

Teräksellä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, sillä se säilyy vahvana, …

MULIG Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen Sekä sisä- että ulkokäyttöön. Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.

BOAXEL Kuivausteline, valkoinen, 80×40 cm – IKEA

BOAXEL-sisusteet on helppo napsauttaa paikalleen ja irrottaa kannattimista, joten ratkaisua on helppo räätälöidä, muokata ja siirtää tarpeen mukaan. BOAXEL- …

BOAXEL Kuivausteline, valkoinen, 80×40 cm. Onko pyykinpesusta mahdollista nauttia? Ainakin se on helpompaa ja mukavampaa BOAXEL-kuivaustelineen ja seinään kiinnitettävän säilytysjärjestelmän kanssa. Järjestelmän osia voi yhdistellä oman maun ja yksilöllisten tarpeiden mukaan.

JÄLL Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen – IKEA

Toimiva vaatehuolto ei vaadi suurta tilaa. Tämä kuivausteline taittuu …

JÄLL Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen. Toimiva vaatehuolto ei vaadi suurta tilaa. Tämä kuivausteline taittuu litteäksi silloin, kun se ei ole käytössä.

FROST Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen – IKEA

FROST Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen. Helppo taittaa kokoon ja …

FROST Kuivausteline, sisä-/ulkokäyttöön, valkoinen. Helppo taittaa kokoon ja laittaa sivuun. Sekä sisä- että ulkokäyttöön.

PRESSA Kuivausteline, 16 nipistintä, turkoosi – IKEA

Näppärä ripustettava kuivausteline, jossa on 16 pyykkipoikaa sukille, …

PRESSA Kuivausteline, 16 nipistintä, turkoosi. Sekä sisä- että ulkokäyttöön. Helppo taittaa kokoon ja laittaa sivuun.

Pyykinpesu, vaatteiden kuivaus ja silitys käy helposti – IKEA

Pyykinpesu, vaatteiden kuivaus ja silitys käy helposti – IKEA

Pyykinpesu, vaatteiden kuivaus ja silitys ovat lähes päivittäisiä, ellei viikoittaisia askareita. Meiltä löydät arkea helpottavia ratkaisuja edullisesti.

Keywords: ikea pyykkiteline, ikea kuivausteline, ikea pyykinkuivausteline, pyykinkuivausteline seinään ikea, pyykinkuivausteline kattoon ikea, pyykkiteline ikea, kuivausteline ikea, seinään kiinnitettävä kuivausteline ikea, pyykkiteline kattoon ikea, pyykinkuivausteline ikea, ikea pyykinkuivaus