Ikea retkipöytä

Monitoimipöydät & taittopöydät säästävät tilaa – IKEA

Monitoimipöydät & taittopöydät säästävät tilaa – IKEA

Klaffipöytä ja taittopöytä on ratkaisu, kun tarvitaan kokoontaitettava pöytä pieneen tilaan. Monitoimipöytä sopii moneen käyttöön. Katso taittopöydät!

TORPARÖ Pöytä, ulkokäyttöön, valkoinen/ … – IKEA

TORPARÖ Pöytä, ulkokäyttöön, valkoinen/kokoontaitettava, 130×74 cm – IKEA

TORPARÖ Pöytä, ulkokäyttöön, valkoinen/kokoontaitettava, 130×74 cm. Vertaile. TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi petsattu, 100×54 cm …

TORPARÖ Pöytä, ulkokäyttöön, valkoinen/kokoontaitettava, 130×74 cm TORPARÖ-ruokailuryhmää saa eri kokoisena – voit valita esimerkiksi pienelle kaupunkiparvekkeelle tai omakotitalon suurelle terassille sopivan mallin. Materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, joten voit keskittyä ulkoilmasta nauttimiseen.

Terassi- & parvekepöydät – Ruokapöydät ulkokäyttöön – IKEA

Terassi- & parvekepöydät – Ruokapöydät ulkokäyttöön – IKEA

IKEA-valikoimaan kuuluu taitettavat ja jatkettavat puutarhapöydät, jotka sopivat myös pienelle parvekkeelle. Löydä täydellisen mukava puutarhapöytä, …

Terassipöytä on ulkopöytä, joka sopii puutarhaan ja parvekepöytä parvekkeelle. Pyöreä terassipöytä ja monet muut ulkopöydät, nekin löydät meiltä. Katso!

NORDEN Taittopöytä, valkoinen, 26/89/152×80 cm – IKEA

Seinään kiinnitettävä pöytä on kätevä ratkaisu pieneenkin tilaan, kun tarvitaan näppärästi lisää pöytätilaa. Osta seinään kiinnitettävä klaffipöytä meiltä!

NORDEN Taittopöytä, valkoinen, 26/89/152×80 cm. Klaffipöytiä on käytetty vuosisatojen ajan – tietenkin tilaa säästävän muotoilun ansiosta. Tälle pöydälle annoimme selkeän skandinaavisen ilmeen ja lisäsimme siihen muutaman laatikon ruokailuvälineitä ja lautasliinoja varten.

RESÖ Piknikpöytä lapsille, vaaleanruskeaksi petsattu – IKEA

RESÖ Piknikpöytä lapsille, vaaleanruskeaksi petsattu RESÖ-piknikpöytä on suunniteltu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Lasten piknikpöytä sopii erinomaisesti välipalojen syömiseen, lautapelien pelaamiseen ja muuhun hauskanpitoon.

Puutarhapöydät – IKEA

Puutarhapöytä, terassipöytä & parvekepöytä – IKEA

Puutarhapöytä ja terassipöytä takaavat parhaan mahdollisen ruokailun ulkona. Olipa valintasi puutarhapöytä tai parvekepöytä, löydät varmasti omanlaisesi.

NORDEN Taittopöytä, koivu, 26/89/152×80 cm – IKEA

NORDEN Taittopöytä, koivu, 26/89/152×80 cm Klaffipöytiä on käytetty vuosisatojen ajan – tietenkin tilaa säästävän muotoilun ansiosta. Tälle pöydälle annoimme selkeän skandinaavisen ilmeen ja lisäsimme siihen muutaman laatikon ruokailuvälineitä ja lautasliinoja varten.

Seinään kiinnitettävät pöydät – Katso valikoima – IKEA

Seinään kiinnitettävät pöydät – Katso valikoima – IKEA

Seinään kiinnitettävä pöytä on kätevä ratkaisu pieneenkin tilaan, kun tarvitaan näppärästi lisää pöytätilaa. Osta seinään kiinnitettävä klaffipöytä meiltä!

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi …

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi petsattu, 55×54 cm – IKEA

TÄRNÖ Pöytä, ulkokäyttöön, musta/vaaleanruskeaksi petsattu, 55×54 cm Näppärä pöytä, joka on helppo sijoittaa myös pieneen tilaan. Klassinen ilme korostaa parvekkeen tai terassin sisustusta. Pöytä on myös taitettava, joten se on helppo laittaa varastoon ulkokauden päätteeksi.

Keywords: ikea retkipöytä, taitettava pöytä ikea