Ikea rottinki

Rottinkihuonekalut & rottinkituotteet – IKEA

Rottinkihuonekalut & rottinkituotteet – IKEA

Rottinkihuonekalut luovat kotiin lämpimän tunnelman. Rottinki on luonnonmateriaali, jolla on oma tahto. Ennen sen taivuttamista moniin muotoihin, …

Rottinkihuonekalut tuovat kodikasta tunnelmaa kotiin, mökille tai vaikkapa lasitetulle terassille. Katso kaikki rottinkituotteet ja tee ostoksia!

Rottinkituolit & rottinkituolien pehmusteet – IKEA

Rottinkituolit & rottinkituolien pehmusteet – IKEA

Käsityönä valmistetut rottinkituolit, korituolit ja rottinkikalusteet. Tehty uusiutuvasta materiaalista. Meiltä myös rottinkituolien pehmusteet.

STOCKHOLM 2017 Nojatuoli+tyyny, rottinkia/Gräsbo …

STOCKHOLM 2017 Nojatuoli+tyyny, rottinkia/Gräsbo valkoinen – IKEA

STOCKHOLM 2017 Nojatuoli+tyyny, rottinkia/Gräsbo valkoinen Hienoa käsityötä luonnollisesta rottingista. Kalusteessa on reilu mitoitus ja puhdaslinjainen tyyli. Toimii hyvin yksinään tai yhdessä STOCKHOLM-malliston yhteensopivan kaapin ja sohvapöydän kanssa. Käsin tehty ja yksilöllinen.

STORSELE Korkeaselkäinen nojatuoli, musta/rottinkia

STORSELE Korkeaselkäinen lepotuoli, musta, rottinkia – IKEA

STORSELE Korkeaselkäinen lepotuoli, musta, rottinkia. Valmistettu käsinpunotusta rottingista, luonnonmateriaalista, joka tekee jokaisesta lepotuolista ainutlaatuisen. Tuoli on ilmava mutta tukeva, ja se ympäröi istujan niin, että siihen on ihana käpertyä.

TOLKNING Penkki + säilytystila, käsin tehty rottinkia, 120 cm

TOLKNING Penkki + säilytystila, käsin tehty rottinkia, 120 cm – IKEA

TOLKNING Penkki + säilytystila, käsin tehty rottinkia, 120 cm Monipuolinen TOLKNING-mallisto on valmistettu luonnonkuiduista, jotka tuovat lämpöä sisustukseen. Tämä penkki on täynnä yllätyksiä – istuimen lisäksi se tarjoaa kätevän säilytysratkaisun, joten kotisi pysyy järjestyksessä.

BUSKBO Nojatuoli, rottinkia – IKEA

BUSKBO Nojatuoli, rottinkia Valmistettu käsinpunotusta rottingista, luonnonmateriaalista, joka tekee jokaisesta lepotuolista ainutlaatuisen. Tuoli on ilmava mutta tukeva, ja se ympäröi istujan niin, että siihen on ihana käpertyä. Hieno tapa tuoda luontoa sisätiloihin.

LUBBAN Rullapöytä säilytystilalla, rottinkia, antrasiitti – IKEA

LUBBAN Rullapöytä säilytystilalla, rottinkia, antrasiitti. Luonnollinen rottinki tekee jokaisesta vaunusta ainutlaatuisen. Laske kahvisi tarjottimelle ja sanomalehti koriin ja siirrä vaunu lempipaikkaasi.

BUSKBO Nojatuoli, rottinkia/Djupvik valkoinen – IKEA

BUSKBO Nojatuoli, rottinkia/Djupvik valkoinen Valmistettu käsinpunotusta rottingista, luonnonmateriaalista, joka tekee jokaisesta lepotuolista ainutlaatuisen. Tuoli on ilmava mutta tukeva, ja se ympäröi istujan niin, että siihen on ihana käpertyä. Hieno tapa tuoda luontoa sisätiloihin.

TOLKNING Rahi, jossa säilytystilaa, käsin tehty rottinkia

TOLKNING Rahi, jossa säilytystilaa, käsin tehty rottinkia – IKEA

TOLKNING Rahi, jossa säilytystilaa, käsin tehty rottinkia Monipuolinen TOLKNING-mallisto on valmistettu luonnonkuiduista, jotka tuovat lämpöä sisustukseen. Tämä rahi on täynnä yllätyksiä – istuimen lisäksi se tarjoaa kätevän säilytysratkaisun, joten kotisi pysyy järjestyksessä.

Keywords: ikea rottinki, rottinkiarkku ikea