Ikea sakset

TROJKA Sakset, 3 kpl, monivärinen – IKEA

TROJKA Sakset, 3 kpl, monivärinen Voiko kotona olla liikaa saksia? Näillä 3 eri kokoisilla saksilla voit leikata nopeasti yrttejä, paistinarua ja paperia …

TROJKA Sakset, 3 kpl, monivärinen Voiko kotona olla liikaa saksia? Näillä 3 eri kokoisilla saksilla voit leikata nopeasti yrttejä, paistinarua ja paperia – riippumatta siitä, oletko oikea- vai vasenkätinen. Sopii sekä oikea- että vasenkätisille.

MÄRKBART Sakset, 2 kpl – IKEA

Monitoimityökalu helpottaa keittiöaskareita. Käytä näitä saksia, kun haluat avata hankalat pakkaukset tai leikata oreganoa pizzan päälle – riippumatta siitä, …

MÄRKBART Sakset, 2 kpl. Sopii sekä oikea- että vasenkätisille.

KVALIFICERA Sakset – IKEA

Ruostumatonta terästä käytetään esimerkiksi rakennusmateriaalien, autonosien, pesualtaiden ja veitsien valmistamiseen. Materiaalin suosio on helppo …

KVALIFICERA Sakset Sopii sekä oikea- että vasenkätisille.

MÅLA Sakset – IKEA

Sakset sopivat pieniin käsiin. Värit ovat helppoja sekoittaa keskenään ja pestä pois. Lasta ei enää tarvitse muistutella korkin laittamisesta tussiin …

MÅLA Sakset MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole! Suunniteltu turvallisiksi lapsille.

BRYTBÖNA Yrttisakset, vaaleanvihreä – IKEA

Pienet sakset ruukkukasvien leikkaamiseen tai yrttien keräämiseen. Mukavan kädensijan ja lyhyiden terien ansiosta kasveja on helppo leikata tarkasti.

BRYTBÖNA Yrttisakset, vaaleanvihreä Pienet sakset ruukkukasvien leikkaamiseen tai yrttien keräämiseen. Mukavan kädensijan ja lyhyiden terien ansiosta kasveja on helppo leikata tarkasti. Yrttisaksilla on helppo leikata tuoreita yrttejä.

Ompelutarvikkeet jokaiseen kotiin – IKEA

Ompelutarvikkeet jokaiseen kotiin – IKEA

Ompelutarvikkeet ovat eräänlainen sisutuksellinen ensiapulaukku: Sieltä löytyy kaikki tarpeellinen kodinhoitoon liittyvä tavara ompelulangasta saksiin.

Ompelutarvikkeet kuuluvat jokaiseen kotiin siinä missä ensiapulaukkukin. Tutustu laajaan valikoimaamme ompelutarvikkeita!

Välineet ruoan valmisteluun – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

Välineet ruoan valmisteluun – Tilaa verkkokaupastamme – IKEA

KVALIFICERA Sakset · KVALIFICERA Sakset. 1,-. (6). Vertaile. UPPFYLLD Suppilo, kirkkaankeltainen, 11.5 cm. UPPFYLLD Suppilo, 11.5 cm. 0,99. (2). Vertaile.

Ruoanvalmisteluvälineet ovat hyödyllisiä välineitä ruoanlaittoon keittiössä. Joko sinulla on kaikki tarvittava vai voisimmeko olla avuksi? Tutustu valikoimaan.

Edulliset ruokailutarvikkeet netistä ja myymälöistä – IKEA

Edulliset ruokailutarvikkeet netistä ja myymälöistä – IKEA

Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava ruoanlaittoon – ja herkullisesta ruoasta nauttimiseen. OSTBIT-tarjotin, jonka päällä on IKEA 365+ -laseja sekä – …

Edulliset ruokailutarvikkeet arkeen ja juhlaan, tai vaikka kesämökille. Katso valikoimamme ja tule edullisille ostoksille tavarataloon tai verkkokauppaan.

SY-sakset (201.851.06) – arvostelut, hinta, mistä ostaa

Hinnat IKEA-myymälöissä eri maissa. Päivitä hinnat. Viimeisin päivitys: 12.02.2023. Hinnat ovat peräisin sivustot IKEA kyseisissä maissa. By hinta …

Keywords: ikea sakset