Ikea sarjapöytä

Sarjapöydät moneen käyttöön – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Sarjapöydät moneen käyttöön – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Sarjapöytä koostuu useasta erikokoisesta apupöydästä. Sarjapöydät sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Meiltä myös pyöreä sarjapöytä. Osta pöytäsarja!

SVALSTA Sarjapöytä, 2 osaa, valkoiseksi petsattu – IKEA

Apupöydät · Sohva- & kahvipöydät · Sivu- & konsolipöydät · Sarjapöydät. Sohvapöytä täydentää olohuoneen sisustuksen ja ilmeen.

SVALSTA Sarjapöytä, 2 osaa, valkoiseksi petsattu SVALSTA-sarjapöydät sopivat käytettäviksi monissa eri huoneissa. Yksinkertaisen muotoilun ja kestävän materiaalin ansiosta pöydät toimivat eri käyttötarkoituksissa, ja kerroksittain liimattu puu minimoi hukkamateriaalin määrän.

HAVSTA Sarjapöytä, 2 osaa, harmaa – IKEA

HAVSTA Sarjapöytä, 2 osaa, harmaa. HAVSTA-sarjapöydät on valmistettu massiivipuusta, ja niissä on hienoja yksityiskohtia sekä harjattu pinta. Ne tuovat huoneeseen aitoa tunnelmaa ja viehätystä.

LACK Sarjapöytä, 2 kpl, valkoinen – IKEA

LACK Sarjapöytä, 2 kpl, valkoinen Voidaan yhdistää muihin LACK-sarjan tuotteisiin. Sopii yhteen myös KALLAX-sarjan kanssa.

STOCKHOLM Sarjapöytä, 2 osaa, pähkinäpuuviilu – IKEA

STOCKHOLM Sarjapöytä, 2 osaa, pähkinäpuuviilu. Pähkinäpuuviiluinen kansi ja massiivipähkinäpuujalat tuovat sisustukseen luonnollista lämpöä. Pähkinäpuuviilun voimakas kuvio tekee kalusteista yksilöllisiä.

KRAGSTA Sarjapöytä, 2 osaa, valkoinen – IKEA

KRAGSTA Sarjapöytä, 2 osaa, valkoinen. KRAGSTA-sohva- ja sarjapöydille ovat ominaisia pyöreät ja pehmeät muodot ja huolella valmistetut yksityiskohdat. Tukevan rakenteen ja ajattoman tyylin ansiosta niitä on helppo sovittaa muihin kalusteisiin ja ihailla vuosien ajan.

FRIDNÄS Sarjapöytä ja jakkarat, 4 kpl, musta/koivukuvio

FRIDNÄS Sarjapöytä ja jakkarat, 4 kpl, musta/koivukuvio – IKEA

FRIDNÄS Sarjapöytä ja jakkarat, 4 kpl, musta/koivukuvio Tämä kahden sarjapöydän ja kahden jakkaran/sivupöydän setti takaa, että myös pienet tilat tulevat hyötykäyttöön. Järjestele pöydät ruokailua, opiskelua, työskentelyä tai vaikka askartelua varten ja laita ne sisäkkäin, kun tarvitset lisätilaa.

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm – IKEA

VITTSJÖ Sarjapöytä, 2 osaa, mustanruskea/lasi, 90×50 cm VITTSJÖ-sarjapöydän yksinkertainen ja konstailematon ulkomuoto luo avoimen ja keveän ilmeen Pöytiä voidaan käyttää yksin tai yhdessä tai matalamman pöydän voi sijoittaa korkeamman pöydän alle. Pöytälevyt ovat helppohoitoista karkaistua lasia.

Sohvapöydät, apupöydät & sivupöydät – IKEA

Sohvapöydät, apupöydät & sivupöydät – IKEA

Sohvapöydät pitävät kaukosäätimet ja lehdet lähellä. Löydä sopiva ja edullinen olohuoneen pöytä kotiisi. Tutustu ja tilaa esim. lasinen sohvapöytä.

Keywords: ikea sarjapöytä, sarjapöytä ikea