Ikea seinäkello

Seinäkellot ja pöytäkellot – IKEA

Seinäkellot ja pöytäkellot – Tyylikkäät seinäkellot – IKEA

Seinäkello ja pöytäkello -valikoima on laaja. Iso seinäkello, moderni seinäkello vai kenties digitaalinen pöytäkello? Katso kaikki IKEA-seinäkellot ja tilaa heti!

Kellot & sisustuskellot – Laaja valikoima kelloja – IKEA

Kellot & sisustuskellot – Laaja valikoima kelloja – IKEA

Kellot, kuten sisustuskello ja digitaalinen kello pitävät sinut ajassa tyylikkäästi. Löydä sopiva kello seinälle, kuten hiljainen kello. Katso kellot!

BRAVUR Seinäkello, musta – IKEA

BRAVUR Seinäkello, musta Kello, joka ei tikitä. Hiljaisen mekanismin ansiosta voit rentoutua ja nukkua ilman häiritseviä taustaääniä. Kvartsikoneiston ansiosta kello pysyy tarkasti ajassa. Kvartsikoneiston ansiosta kello ei tikitä häiritsevästi.

TJALLA Seinäkello, 28 cm – IKEA

TJALLA Seinäkello, 28 cm Yksinkertainen seinäkello, joka hoitaa hommansa. Selkeälinjainen muoto sopii useimmille seinille. Voit myös hankkia useamman kellon, jotta pysyt perillä, mikä aika eri puolilla mailmaa asuvien ystävien luona on. Kvartsikoneiston ansiosta kello pysyy tarkasti ajassa.

PLUTTIS Seinäkello, musta, 28 cm – IKEA

PLUTTIS Seinäkello, musta, 28 cm PLUTTIS-seinäkellon klassinen, selkeä muotoilu näyttää hyvältä kodissa kuin kodissa. Se on kaunis koriste seinällä ja auttaa myös tietenkin pysymään ajan tasalla. Isojen ja selkeiden numeroiden ansiosta kellonaika on helppo nähdä.

BRAVUR Seinäkello, pienjännite/musta – IKEA

BRAVUR Seinäkello, pienjännite/musta Kello, joka ei tikitä. Hiljaisen mekanismin ansiosta voit rentoutua ja nukkua ilman häiritseviä taustaääniä. Kvartsikoneiston ansiosta kello pysyy tarkasti ajassa. Kvartsikoneiston ansiosta kello ei tikitä häiritsevästi.

TUNNIS Seinäkello, pienjännite/musta, 30 cm – IKEA

TUNNIS Seinäkello, pienjännite/musta, 30 cm TUNNIS-seinäkellossa on numeroaukot, joista näkyy kellon takana oleva seinämaali tai tapetti. Helppo keino saada värit sopimaan yhteen, luoda hieno tehoste ja tehdä kellosta luonnollinen osa sisustusta.

MALLHOPPA Seinäkello, pienjännite/hopea, 35 cm – IKEA

MALLHOPPA Seinäkello, pienjännite/hopea, 35 cm MALLHOPPA-kello toimii sekä ajannäyttäjänä että koriste-esineenä. Puhdaslinjainen kello sopii monenlaiseen sisustukseen ja mihin tahansa huoneeseen. Kvartsikoneiston ansiosta kello ei tikitä häiritsevästi.

PUGG Seinäkello, pienjännite/ruostumaton teräs, 32 cm

PUGG Seinäkello, pienjännite/ruostumaton teräs, 32 cm – IKEA

PUGG Seinäkello, pienjännite/ruostumaton teräs, 32 cm Kello, joka ei tikitä. Hiljaisen mekanismin ansiosta voit rentoutua ja nukkua ilman häiritseviä taustaääniä. Kvartsikoneiston ansiosta kello pysyy tarkasti ajassa. Kvartsikoneiston ansiosta kello ei tikitä häiritsevästi.

Keywords: ikea seinäkello, ikea seinäkellot, seinäkellot ikea, seinäkello ikea, iso seinäkello ikea, ikea kellot seinäkello