Ikea skårer

SKÅRER Runkopatja, kiinteä, tumma beige, 90×200 cm

SKÅRER Runkopatja, kiinteä, tumma beige, 90×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 90×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa.

SKÅRER Runkopatja, kiinteä, tumma beige, 90×200 cm. Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat.

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 120×200 …

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 120×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tuddal, 120×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain …

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 120×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 140×200 …

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 140×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja, puolikiinteä/tumma beige, 160×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain …

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 140×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tuddal, 160×200 cm

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tuddal, 160×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Talgje, 140×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain …

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tuddal, 160×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 90×200 cm

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 90×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tussöy, 120×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain …

SKÅRER Patja + sijauspatja, puolikiinteä/Tussöy, 90×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tuddal, 120×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tuddal, 120×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

SKÅRER Patja, puolikiinteä/tumma beige, 160×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja, puolikiinteä/tumma beige, 160×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Talgje, 140×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Talgje, 140×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Sijauspatjan vaahtomuovitäyte on pehmeä nukkuma-alusta.

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tussöy, 120×200 cm – IKEA

SKÅRER Patja + sijauspatja, kiinteä/Tussöy, 120×200 cm Puupohjainen joustinpatja ei tarvitse patjakehikkoa tai sälepohjaa. Sänkyyn tarvitaan lisäksi vain sijauspatja ja jalat. Voit halutessasi yhdistää kokonaisuuteen myös sängynpäädyn. Alimman kerroksen Bonnell-jouset tuovat lisämukavuutta.

Keywords: ikea skårer, skårer ikea