Ikea sohvasänky

Sohvasänky muuttuu moneksi – Levitettävä sänky – IKEA

Sohvasänky muuttuu moneksi – Levitettävä sänky – IKEA

Sohvasänky on päivällä mukava sohva ja illalla laadukas vierassänky. Levitettävä sänky on helppo tapa lisätä nukkumapaikkoja. Katso sohvasängyt!

Varavuode & varasänky vieraita varten – IKEA

Varavuode & varasänky vieraita varten – IKEA

Varavuode ja varasänky toimivat sekä sänkynä, sohvana että säilytystilana. Vierailu ja yöpyminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Osta lisävuode!

BRIMNES Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen …

BRIMNES Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen/Ågotnes kiinteä, 80×200 cm – IKEA

BRIMNES Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen/Ågotnes kiinteä, 80×200 cm Lisäämällä pehmeitä, muhkeita tyynyjä selkätueksi muutat sohvasängyn helposti mukavaksi sohvaksi tai divaaniksi. Kimmoisa vaahtomuovi tuo tukea ja mukavuutta.

FYRESDAL Sohvasänky, 2 patjaa, musta/Åsvang kiinteä …

FYRESDAL Sohvasänky, 2 patjaa, musta/Åsvang kiinteä, 80×200 cm – IKEA

FYRESDAL Sohvasänky, 2 patjaa, musta/Åsvang kiinteä, 80×200 cm Runsaasti tilaa vieraille tai pitkiä laiskoja päiviä varten. Käytä vuodetta vapaasti sijoitettavana divaanina, yhden hengen sänkynä tai nosta ja vedä sängyn pohja ulos parisängyksi.

HEMNES Sohvasängynrunko, jossa 3 laatikkoa, valkoinen …

HEMNES Sohvasängynrunko, jossa 3 laatikkoa, valkoinen, 80×200 cm – IKEA

HEMNES Sohvasängynrunko, jossa 3 laatikkoa, valkoinen, 80×200 cm Sohva, yhden hengen sänky, parisänky ja säilytystilaa yhdessä huonekalussa! Täydellinen ahtaaseen tilaan. Jos pidät tyylistä, voit yhdistää sen muihin HEMNES-sarjan kalusteisiin.

FLEKKE Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen …

FLEKKE Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen/Ågotnes kiinteä, 80×200 cm – IKEA

FLEKKE Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen/Ågotnes kiinteä, 80×200 cm Sohva päivällä ja sänky yhdelle – tai kahdelle – yöllä. Kahdessa suuressa laatikossa on runsaasti tilaa peitoille, tyynyille ja vuodevaatteille. Fiksu ratkaisu pieniin tiloihin.

HEMNES Sohvasänky, 3 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen …

HEMNES Sohvasänky, 3 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen/Ågotnes kiinteä, 80×200 cm – IKEA

HEMNES Sohvasänky, 3 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen/Ågotnes kiinteä, 80×200 cm Sohva, yhden hengen sänky, parisänky ja säilytystilaa yhdessä huonekalussa! Täydellinen ahtaaseen tilaan. Jos pidät tyylistä, voit yhdistää sen muihin HEMNES-sarjan kalusteisiin.

BRIMNES Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen …

BRIMNES Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen/Vannareid kiinteä, 80×200 cm – IKEA

BRIMNES Sohvasänky, 2 laatikkoa/2 patjaa, valkoinen/Vannareid kiinteä, 80×200 cm Sohva päivällä ja sänky yhdelle – tai kahdelle – yöllä. Kahdessa suuressa laatikossa on runsaasti tilaa peitoille, tyynyille ja vuodevaatteille. Fiksu ratkaisu pieniin tiloihin.

HEMNES Sohvasänky, 3 laatikkoa/2 patjaa, harmaa/ …

HEMNES Sohvasänky, 3 laatikkoa/2 patjaa, harmaa/Åsvang kiinteä, 80×200 cm – IKEA

HEMNES Sohvasänky, 3 laatikkoa/2 patjaa, harmaa/Åsvang kiinteä, 80×200 cm Sohvasänky tarjoaa helpon ja nopean vuoderatkaisun yövieraille. Vedä vain reuna ulos, niin luot hetkessä kahden nukuttavan sängyn. Kimmoisa vaahtomuovi tuo tukea ja mukavuutta.

Keywords: ikea sohvasänky, ikea levitettävä sänky, sohvasänky ikea, ikea sohvasänky metalli, levitettävä sänky ikea, ikea metallisohva, ikea rautasohva, ikea sohvasängyt, ikea sänky sohva, ikea sänkysohva, ikea vuodesänky