Ikea taittopatja

Vuodesohvan patjat & taittopatjat edullisesti – IKEA

Vuodesohvan patjat & taittopatjat edullisesti – IKEA

Monissa on myös irrotettava päällinen, joten taittopatjan pesu tai kuivapesu onnistuu helposti vuodesta toiseen. Kauniita unia, hanki taittopatja! Lajittele ja …

Taittopatja vuodesohvaan? Katso erilaiset vuodesohvan patjat ja laverisohvan patjat ja takaat hyvät unet vieraille. Viimeistele tilauksesi kätevästi IKEA-verkkokaupassa.

SLÄKT-sarjan taitettava patja ja muut osat – IKEA

SLÄKT-sarjan taitettava patja ja muut osat – IKEA

IKEA SLÄKT-sarjan moduulit, taitettava patja sekä rahi muokkaavat lastenhuoneesta hetkessä yökyläilijän paratiisin. Tilaa kokoontaitettava patja meiltä!

SLÄKT Rahi/patja, taitettava – IKEA

SLÄKT Rahi/patja, taitettava. 99,99 …

SLÄKT Rahi/patja, taitettava. Lapset rakastavat lattialla olevalla patjalla oleskelua – tämä patja on täydellinen leikkimiseen, makoiluun tai kavereiden kanssa seurusteluun. Kun on aika siivota.

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Patjat – Löydä paras patja kattavasta valikoimasta – IKEA

Paras patja, parhaat unet. Löydä meiltä patjat, vieraspatja sekä varapatja. Laaja valikoima ja 90 päivää aikaa testata patjaa. Tilaa patjat netistä!

NYHAMN Vaahtomuovipatja, Kiinteä, 140×200 cm – IKEA

Kiinteä, mutta samalla pehmeä vaahtomuovipatja, joka tukee kehoa ja tarjoaa mukavan alustan hyville yöunille. Patja on 10 cm paksu ja siinä on irrotettava …

NYHAMN Vaahtomuovipatja, Kiinteä, 140×200 cm. Patjassa on irrotettava ja konepestävä päällinen, joka on helppo pitää puhtaana. Mukava ja kiinteä vaahtomuovipatja, joka soveltuu myös jatkuvaan käyttöön.

Vuodesohvan osat & tarvikkeet – Katso tuotevalikoima – IKEA

Vuodesohvan osat & tarvikkeet – Katso tuotevalikoima – IKEA

Joihinkin mallistomme vuodesohviin on lisäksi saatavilla erilaisia patjavaihtoehtoja, joilla teet sohvastasi entistäkin mukavamman. Lajittele ja suodata. 27 …

Vuodesohvan osat ja tarvikkeet löydät kätevästi samalta sivulta. Katso valikoima ja tule ostoksille tavarataloon tai verkkoon!

NYHAMN Pussijousitettu patja, kiinteä, 140×200 cm – IKEA

Tämä NYHAMN-vuodesohvaan tarkoitettu patja takaa hyvät yöunet yö toisensa jälkeen. Se on erittäin mukava, sillä sen pussijouset mukailevat kehoasi – lisäksi …

NYHAMN Pussijousitettu patja, kiinteä, 140×200 cm Tämä NYHAMN-vuodesohvaan tarkoitettu patja takaa hyvät yöunet yö toisensa jälkeen. Se on erittäin mukava, sillä sen pussijouset mukailevat kehoasi – lisäksi siinä on konepestävä irtopäällinen.

LYCKSELE LÖVÅS Patja, 140×188 cm – IKEA

Yksinkertainen vaahtomuovipatja, joka hoitaa hommansa. Olipa kyseessä yksi tai useampi yö, tämä mukava ja tukeva patja tarjoaa erinomaiset yöunet sinulle …

LYCKSELE LÖVÅS Patja, 140×188 cm. Kiinteä perusvaahtomuovipatja, joka soveltuu myös jatkuvaan käyttöön. Patjassa on irrotettava ja kemiallisesti pestävä päällinen, joka on helppo pitää puhtaana.

Edulliset ja laadukkaat lastenpatjat – Tilaa verkosta – IKEA

Edulliset ja laadukkaat lastenpatjat – Tilaa verkosta – IKEA

Lastenpatja on lapsille suunniteltu patja, joka auttaa makeiden unien saamisessa. Tutustu laajaan lasten patjojen valikoimaamme.

Lastenpatja on lapsille suunniteltu patja, joka auttaa makeiden unien saamisessa. Tutustu laajaan lasten patjojen valikoimaamme. Tilaa lastenpatjat verkosta!

Keywords: ikea taittopatja, taittopatja ikea, taittopatjasarja ikea