Ikea tekokasvit

Tekokukat, tekokasvit & silkkikukat koristeeksi – IKEA

Tekokukat, tekokasvit & silkkikukat koristeeksi – IKEA

Tekokukat ja tekokasvit sen sijaan ovat helppoja väripilkkuja ja sisustuselementtejä, jotka voi huoletta jättää ilman hoivaa ja ne pysyvät silti kauniina.

Tekokukka, tekokasvi ja silkkikukka on helppo, kaunis ja nopea tapa piristää kodin, pihan tai toimiston ilmettä. Katso tekokasvit ja viherseinät.

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön, riippuva – IKEA

Vihertää takuulla – vaikka et tekisi mitään! Tekokasvit lisäävät kodin …

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön, riippuva. FEJKA-tekokasvit eivät vaadi vihreää peukaloa. Ne ovat hyvä valinta, kun sinulla on muutakin tekemistä kuin kasvien kastelu ja kuivien lehtien keräily.

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön monstera – IKEA

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön monstera, 19 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 49,99 …

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön monstera. FEJKA-tekokasvit eivät vaadi vihreää peukaloa. Ne ovat hyvä valinta, kun sinulla on muutakin tekemistä kuin kasvien kastelu ja kuivien lehtien keräily.

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön kentiapalmu, 23 cm – IKEA

Vihertää takuulla – vaikka et tekisi mitään! Tekokasvit lisäävät kodin viihtyisyyttä siinä missä elävät kasvitkin – ilman, että niitä tarvitsee kastella ja …

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön kentiapalmu, 23 cm FEJKA-tekokasvit eivät vaadi viherpeukaloa. Loistoratkaisu, kun sinulla on parempaa tekemistä kuin kastella kukkia ja karsia kuolleita lehtiä. Ne näyttävät niin aidoilta, että kukaan ei huomaa eroa.

Kukat ja viherkasvit kotiisi – Tilaa kukat netistä – IKEA

Kukat ja viherkasvit kotiisi – Tilaa kukat netistä – IKEA

Tekokasvit ja -kukat eivät tuoksu, näyttävät aina upealta eivätkä vaadi huolenpitoa. Valikoimastamme löydät myös tekokasveja, jotka sopivat terassille tai …

Kukat, kuten sisäkukat ja ulkokukat luovat vehreää tunnelmaa kotiin. Meiltä löydät kattavasti viherkasvit ja kukat. Tilaa kukat netistä, esim. peikonlehti!

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön Kirjoheinä – IKEA

FEJKA-tekokasvit eivät vaadi viherpeukaloa. Loistoratkaisu, kun sinulla on parempaa tekemistä kuin kastella kukkia ja karsia kuolleita lehtiä.

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön Kirjoheinä. FEJKA-tekokasvit eivät vaadi vihreää peukaloa. Ne ovat hyvä valinta, kun sinulla on muutakin tekemistä kuin kasvien kastelu ja kuivien lehtien keräily.

SMYCKA-tekokukat tuovat sisustukseen vehreyttä ja iloa – IKEA

SMYCKA-tekokukat tuovat sisustukseen vehreyttä ja iloa – IKEA

SMYCKA Tekokukka, 30 cm. 1,-. (11). Vertaile. Myydyin. SMYCKA Tekokasvi, eukalyptus/vihreä, 65 cm. SMYCKA Tekokasvi, 65 cm. 6,99. (7). Vertaile.

IKEA SMYCKA -tekokukat ovat parhaimmillaan ympäri vuoden. Sisustuksessa ne tuovat hajutonta ja allergiavapaata vehreyttä koko kotiin. Katso muovikukka-valikoima ja tilaa verkkokaupasta.

FEJKA Tekokasvi, seinäkiinnitys, sisä-/ulkokäyttöön vihreä/liila

FEJKA Tekokasvi, seinäkiinnitys, sisä-/ulkokäyttöön vihreä/liila – IKEA

FEJKA Tekokasvi, seinäkiinnitys, sisä-/ulkokäyttöön vihreä/liila.

FEJKA Tekokasvi, seinäkiinnitys, sisä-/ulkokäyttöön vihreä/liila. Elävöitä huonetta vihreällä koristamalla seinät tekokasvipaneelein. Kasvipaneelit on helppoa kiinnittää toisiinsa napsauttamalla.

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön Kultapalmu, 12 cm – IKEA

FEJKA-tekokasvit eivät vaadi viherpeukaloa. Loistoratkaisu, kun sinulla on parempaa tekemistä kuin kastella kukkia ja karsia kuolleita lehtiä.

FEJKA Tekokasvi, sisä-/ulkokäyttöön Kultapalmu, 12 cm FEJKA-tekokasvit eivät vaadi viherpeukaloa. Loistoratkaisu, kun sinulla on parempaa tekemistä kuin kastella kukkia ja karsia kuolleita lehtiä. Ne näyttävät niin aidoilta, että kukaan ei huomaa eroa.

Keywords: ikea tekokasvit, ikea tekokukat, ikea tekokukka, tekokasvi ikea, tekokasvit ikea, ikea tekokasvi, tekokukka ikea, tekokukat ikea, havuköynnös ikea, ikea muovikukat, ikea muovikasvit, koristeoksat ikea, ikea silkkikukat, muovikukat ikea