Ikea uuni

Uuni & kiertoilmauuni – Paljon käteviä toimintoja – IKEA

Uuni & kiertoilmauuni – Paljon käteviä toimintoja – IKEA

Uuni sisältää useita eri toimintoja sekä integroitavia lisäosia. Katso ja vertaile valikoimamme uunit ja osta integroidut uunit tavaratalosta tai verkosta!

Laadukkaat uunit ja yhdistelmäuunit METOD-keittiöön – IKEA

Laadukkaat uunit ja yhdistelmäuunit METOD-keittiöön – IKEA

Helppokäyttöiset Uunit ja yhdistelmäuunit METOD-keittiöön tekevät ruuanlaitosta vaivatonta. Oletpa pakastepizzan paistaja, suurperheen kokki tai reseptien …

Helppokäyttöiset Uunit ja yhdistelmäuunit METOD-keittiöön tekevät ruuanlaitosta vaivatonta. Oletpa pakastepizzan paistaja, suurperheen kokki tai reseptien kokeilija, löydät itsellesi sopivan.

KULINARISK Kiertoilmauuni, pyrolyyttinen puhd, ruostumaton …

KULINARISK Kiertoilmauuni, pyrolyyttinen puhd, ruostumaton teräs – IKEA

Uuni puhdistaa itse itsensä ja kiertoilmatoiminnon ansiosta voit kypsentää eri ruokia samanaikaisesti. Hipaisukytkimen ansiosta uunia on helppo käyttää.

KULINARISK Kiertoilmauuni, pyrolyyttinen puhd, ruostumaton teräs Tilava uuni ja paljon toimintoja. Uuni puhdistaa itse itsensä ja kiertoilmatoiminnon ansiosta voit kypsentää eri ruokia samanaikaisesti. Hipaisukytkimen ansiosta uunia on helppo käyttää. Sopii täydellisesti yhteen muiden KULINARISK-kodinkoneiden kanssa.

Yhdistelmäuuni – IKEA

Yhdistelmäuuni – IKEA

Yhdistelmäuuni tekee lähes kaiken mahdolliseksi! Yhdistelmäuunit ovat sisämitoiltaan tilavia. Sisään mahtuu perinteisen uunin tapaan normaali uunipelti.

Yhdistelmäuuni on kiireisen päivän pelastaja. Aina ei vaan ehdi valmistaa ruokaa pitkän kaavan mukaan. Tutustu ja löydä omasi!

ANRÄTTA Kiertoilmauuni, pyrolyyttinen puhd, ruostumaton teräs

ANRÄTTA Kiertoilmauuni, pyrolyyttinen puhd, ruostumaton teräs – IKEA

5 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA. … Uuni sopii täydellisesti yhteen ANRÄTTA-mikroaaltouunin kanssa.

ANRÄTTA Kiertoilmauuni, pyrolyyttinen puhd, ruostumaton teräs. 5 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

LAGAN Uuni, ruostumaton teräs – IKEA

LAGAN Uuni, ruostumaton teräs 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. Helppo asentaa sopivalle korkeudelle pöytäkaappiin tai korkeaan …

LAGAN Uuni, ruostumaton teräs 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. Helppo asentaa sopivalle korkeudelle pöytäkaappiin tai korkeaan kaappiin.

FINSMAKARE Kiertoilmauuni, pyrolyysi-/höyry, musta – IKEA

Tämä Red Dot -muotoilupalkinnon voittanut uuni on tilava, itsepuhdistuva ja …

FINSMAKARE Kiertoilmauuni, pyrolyysi-/höyry, musta Tämä Red Dot -muotoilupalkinnon voittanut uuni on tilava, itsepuhdistuva ja varustettu kosketuspainikkeilla. Höyrytoiminnon ansiosta ruoasta tulee herkullista ja ravitsevaa. Sopii yhteen FINSMAKARE-yhdistelmäuunin kanssa.

SMAKSAK Kiertoilmauuni, ruostumaton teräs – IKEA

Uuni on tilava, ja kiertoilmapuhaltimen ansiosta eri ruokia voi kypsentää samanaikaisesti. Sopii täydellisesti yhteen SMAKSAK-yhdistelmäuunin kanssa.

SMAKSAK Kiertoilmauuni, ruostumaton teräs. 5 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.

MATTRADITION Kiertoilmauuni, musta – IKEA

MATTRADITION Kiertoilmauuni, musta Tässä uunissa on perinteinen tyyli ja …

MATTRADITION Kiertoilmauuni, musta Tässä uunissa on perinteinen tyyli ja modernit toiminnot, joista voit iloita viikon jokaisena päivänä. Kiertoilmatoiminnon ansiosta voit valmistaa useita ruokia samaan aikaan. Sopii täydellisesti yhteen MATTRADITION-mikroaaltouunin kanssa.

Keywords: ikea uuni, ikea uunit, ikea erillisuuni, ikea kiertoilmauuni, ikea integroitava uuni