Ikea vaatekoukku

Henkarit ja vaatekoukut – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Henkarit ja vaatekoukut – Tilaa verkkokaupasta – IKEA

Henkarit, vaatekoukut ja naulakkokoukut pitävät vaatteet kauniissa järjestyksessä. Meiltä laaja valikoima vaihtoehtoja.

Henkarit, vaatekoukut ja naulakkokoukut pitävät vaatteet kauniissa järjestyksessä. Meiltä laaja valikoima vaihtoehtoja. Klikaa IKEA-verkkokauppaan ostoksille!

Koukut kodin kaikille tavaroille – Laaja valikoima – IKEA

Koukut kodin kaikille tavaroille – Laaja valikoima – IKEA

Koukut auttavat ripustamaan kodin kaikenlaiset tavarat kätevästi käsiesi ulottuville. Koukku jos toinenkin helpottaa arkea. Sivulta löydät myös naulakkoja.

Seinäsäilytys & -koukut – IKEA

Säilytysteline seinälle – Seinäkoukut ja hylly seinälle – IKEA

Jätä takkisi tai muut vaatteesi TJUSIG-naulakon huoleksi jo heti ulko-ovella tai muualla kotona, jossa ajelehtivat vaatteet tuottavat päänvaivaa. Naulakko sopii …

Onko säilytysteline seinälle käynyt mielessäsi? Seinähyllyt seinälle, seinäkoukut ja muut seinäsäilytysratkaisut vapauttavat tilaa lattialta ja tasoilta. Katso!

HJÄLPA Vaatetangon koukku – IKEA

HJÄLPA Vaatetangon koukku Kun vaatetangossa on koukut, on paljon todennäköisempää, että vaatteet, reput ja tarvikkeet löytävät tiensä takaisin vaatekaappiin eivätkä päädy lattialle. Hyvä vaihtoehto vaateripustimille ulosvedettävässä SMÅSTAD-säilytysratkaisussa ja vaatekaapissa.

KÄMPIG 4-haarainen kääntyvä koukku, messinginvärinen

KÄMPIG 4-haarainen kääntyvä koukku, messinginvärinen – IKEA

KÄMPIG 4-haarainen kääntyvä koukku, messinginvärinen. Koukut ovat käännettävät, joten niiden asentoa voi muuttaa käyttötarkoituksen mukaan. Sisäänrakennettu pysäytystoiminto estää koukkuja osumasta seinään ja jättämästä ikäviä jälkiä.

KLYKET Koukku, kokoon taittuva, alumiini/beige – IKEA

KLYKET Koukku, kokoon taittuva, alumiini/beige Taiteltavan ripustimen avulla pieneenkin eteistilaan tai makuuhuoneen nurkkaan saa mahtumaan takkeja, laukkuja ja muita usein käytössä olevia asusteita. Koukku on helppo taittaa kokoon, kun sitä ei käytetä, mikä säästää tilaa.

ENUDDEN Ovinaulakko, valkoinen – IKEA

ENUDDEN Ovinaulakko, valkoinen ENUDDEN-sarjasta löytyvät kaikki välttämättömyydet, jotka tekevät joka kylpyhuonevierailusta toimivan ja käytännöllisen. ENUDDEN-tuotteet antavat kylpyhuoneelle raikasta tyyliä ja auttavat pitämään tavarat kauniissa järjestyksessä.

PLUTT Koukku itsestäänkiinnittyvä, valkoinen – IKEA

PLUTT Koukku itsestäänkiinnittyvä, valkoinen PLUTT-koukkujen avulla saat tavarat järjestykseen vähällä vaivalla. Ne ovat itseliimautuvia, ja niihin voi kirjoittaa tai piirtää, joten tavarat on helppo ripustaa oikeille paikoille. Itsestään kiinnittyvän teipin ansiosta helppo kiinnittää seinään.

LÄTTHET Koukku ja kiinnike – IKEA

LÄTTHET Koukku ja kiinnike Fiksu ratkaisu, jossa on koukku vaatteille tai laukuille sekä kiinnike kuville ja piirustuksille, jotka luovat huoneelle persoonallisen ilmeen. Ei poraamista.

Keywords: ikea vaatekoukku, vaatekoukku ikea, ikea ripustin, oksa naulakko ikea