Suunnittele päiväsi televisiota katsellen: Kaikki kanavat, ohjelmat ja aikataulut

Oletko koskaan miettinyt, mitä televisiosta tulee tänään? Ei hätää, me olemme koonneet kaikki kanavat, ohjelmat ja aikataulut yhteen paikkaan helpottaaksemme päivittäisiä TV-suunnitelmiasi. Lue lisää saadaksesi kaikki tarvitsemasi tiedot.

SVT:llä ohjelmat tänään kaikilla kanavilla

Jos olet SVT:n katsoja, tämä osio tarjoaa sinulle päivän kaikki ohjelmat ja niiden aikataulut. Oli kyseessä sitten SVT1 tai SVT2, löydät kaikki suosikki-ohjelmasi täältä.

SVT1

Tarkista, mitä on luvassa SVT1-kanavalla tänään. Ohjelmistosta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun, kuten draamaa, urheilua ja viihdettä. Ei enää koskaan tarvitse arvailla, mitä kanavalta on tulossa!

SVT2

SVT2 tarjoaa myös monipuolista ohjelmaa joka päivä. Olipa kiinnostuksesi sitten politiikassa, musiikissa tai dokumenteissa, SVT2 antaa sinulle mahdollisuuden pysyä ajan tasalla kaikista merkittävimmistä ohjelmista.

Yle TV-tablå

Jos olet Ylen uskollinen katsoja, tässä osiossa esitellään päiväkohtainen TV-tablå. Olipa suosikki-kanavasi Yle 1 tai Yle 2, täältä löydät kaikki tulevat ohjelmat ja niiden lähetysajat.

Yle 1

Yle 1 tarjoaa monipuolista ohjelmistoa, joka sopii kaikille. Oli etsinnässäsi sitten uutiset, sarjat tai lastenohjelmat, Yle 1 takaa sinulle viihdyttävän päivän kotisohvalla.

TV-se tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia

TV-se on yksi Suomen suosituimmista kanavista, ja tässä osiossa löydät päivän ohjelmat kaikilta kanavilta. Nyt ei tarvitse enää vaihtaa kanavalta toiselle, sillä kaikki tarvittava tieto on saatavilla yhdellä sivulla.

Päivän ohjelmat

Oli kiinnostuksesi sitten urheilussa, viihteessä tai uutisissa, TV-se tarjoaa sinulle päivän ohjelmatiedot kaikilta kanavilta. Voit suunnitella päiväsi etukäteen, jotta et jää paitsi suosikki-ohjelmistasi.

TV-tablå kaikilta kanavilta

Tämä osio tarjoaa sinulle kaikki päivän TV-tablåt kaikilta kanavilta. Voit nähdä, mitä kanavilta tulee tänään ja valita kiinnostavimmat ohjelmat seurantaan. Ei enää hukattua aikaa kanavien läpikäymiseen – kaikki oleellinen on nähtävissä yhdellä silmäyksellä.

Päivän TV-tablå

Kaikki päivän TV-tablåt ovat saatavilla yhdellä sivulla. Voit nähdä kaikkien kanavien ohjelmat ja valita itsellesi mieluisimmat heti. Voit myös merkitä muistiin ne ohjelmat, joita et halua missata.

Päivän TV-ohjelmat valmiina

Tämä osio tarjoaa sinulle kaikki päivän TV-ohjelmat yhdellä sivulla. Ei enää tarvetta selata lukemattomia kanavia tietääksesi, mitä päivän ohjelmassa on. Kaikki tarvittava tieto on nyt saatavilla yhdellä silmäyksellä.

Päivän ohjelmat

Voit tarkastella kaikkia päivän TV-ohjelmia yhdellä sivulla. Löydät varmasti jotain kiinnostavaa, oli sitten kyseessä draama, komedia tai urheilu. Voit järjestää päiväsi helposti ja suunnitella illanvieton kotisohvalla.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on YLE TV:n ohjelmatarjonta tänään kaikilla kanavilla?

Voit löytää ohjelmatiedot YLE TV:n tablalta.

Mitä ohjelmia on tällä hetkellä esillä tv:ssä kaikilla kanavilla?

Voit tarkastaa kaikkien kanavien nykyiset ohjelmat YLE TV:n tablalta.

Milloin tulee SVT:n ohjelma tänään?

Tarkista SVT:n tablalta tämän päivän ohjelmat kaikilta kanavilta.

Mitä ohjelmia on tänään tv:ssä kaikilla kanavilla?

Huomaat kaikkien kanavien tänä päivänä esittämät ohjelmat SVT:n tablalta.

Voiko tänään nähdä kaikkien kanavien ohjelmia televisiosta?

Kyllä, voit tarkastaa päivän ohjelmatarjonnan kaikilta kanavilta SVT:n tablalta.

Miten voin nähdä YLE 1:n tänään?

Katso tarkemmat ohjelmatiedot YLE 1:n tablalta.

Mitä näytetään televisiosta tällä hetkellä kaikilla kanavilla?

Tarkasta nykyiset ohjelmat YLE TV:n tablalta.

Onko tänään kaikille kanaville yhteinen tv-tablå?

Kyllä, voit löytää kaikkien kanavien ohjelmatiedot YLE TV:n tablalta.

Mitä näytetään televisiossa juuri nyt kaikilla kanavilla?

Tarkista YLE TV:n tablalta nykyinen ohjelmistotiedot kaikille kanaville.

Mitkä ovat päivän ohjelmatarjonta kaikilta kanavilta?

Tutustu YLE TV:n tablan tarjontaan, josta näet päivän ohjelmat kaikille kanaville.

Artiklen Suunnittele päiväsi televisiota katsellen: Kaikki kanavat, ohjelmat ja aikataulut har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 22 anmeldelser